26.11.2021

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında, toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla, Kur'an  Kurslarımızda hafta boyunca seminerler düzenlendi.

Seminerlerde, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve YUMLU ile İl Vaizlerimiz; "Ailemde Merhamet İstiyorum" ve "Şiddet İnsanlık Onuru İle Bağdaşmaz" konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirdiler.

İl Müftülüğümüz olarak, Kıymetli Katılımcılara ve Değerli Hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.