Karabük Müftülüğü

07.10.2021

1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftü Vekilimiz Mahmut EMİN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Abdulkerim ÖZTÜRK, Safranbolu Dizdar Camiini yaptıran İş adamı Şefik Yılmaz DİZDAR, Karabük Merkez Ulusoylar Mescidini yaptıran İş adamı Ahmet ULUSOY ve Mustafa ULUSOY ile Merkez Kares Kavurmacı Camiini yaptıran S.S. Haliçi Esnafları Toplu İşyeri Kooperatifi Yönetim Kurulu adına Başkan Vekili Ahmet ÇINAR’ ı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette İl Müftü Vekilimiz Mahmut EMİN, Dizdar Camiinin, Ulusoylar Mescidinin ve Kares Kavurmacı Camiinin nezih bir şekilde ibadete hazır hale getirilmesindeki gayretlerinden, temizliğine ve bakımına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kıymetli İş adamlarına teşekkürlerini ifade ederek Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü adına Teşekkür Belgelerini takdim etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şefik Yılmaz DİZDAR, Ahmet ULUSOY, Mustafa ULUSOY ile Ahmet ÇINAR İl Müftü Vekilimiz Mahmut EMİN nezdinde, tüm diyanet camiasının ve din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını  kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediler.