18.03.2021

“ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL” TEMALI YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı olan 2021 yılı, TBMM tarafından “İstiklal Marşı” yılı olarak kabul edilmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’’ temalı resim ve kompozisyon yarışmasında İl genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

İl Müftülüğünde düzenlenen ödül töreninde, İlimiz Genelinde yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Mahmut EMİN ve Sayın Merve YUMLU hediyelerini takdim etti.