11.03.2021

"ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL" KONULU RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” temalı ödüllü kompozisyon ve resim yarışmasına katılarak İl ve İlçe Müftülüklerince dereceye giren öğrencilerin çalışmaları, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK'ün başkanlığında, resim ve edebiyat öğretmenleri ile İl Müftülüğü personelinden oluşan komisyon tarafından değerlendirildi.

Değerlendirme sonucunda Resim Yarışmasında, Eflani Şehit Alişen KORKUT Ortaokulu Öğrencisi Melisa KÖLE, Kompozisyon Yarışmasında Karabük Mehmet VERGİLİ Fen Lisesi Öğrencisi Elif Naz TOPSAKAL birinci oldu.

İl geneli kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren eserler, Başkanlık tarafından yapılacak olan Türkiye finalinde yarışacaktır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eder, dereceye giren yarışmacılarımıza finalde başarılar dileriz.