27.10.2020

''MİNİK KALPLERDE BÜYÜK SEVGİMİZ PEYGAMBERİMİZ''

"Minik Kalplerde Büyük Sevgimiz Peygamberimiz".

İl Müftülügümüzce Covid 19 tedbirlerine riayet edilerek, Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında                İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK Başkanlığında , İl Müftü Yardımcımız Merve YUMLU ve Din Hizmetleri ve Egitimi Şube Müdürü Abdulkerim ÖZTÜRK, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımız ve Hafızlık Kur'an Kurslarımıza ziyaret gerçekleştirdi.

Kurslarımız da  eğitim öğretim alan  öğrencilerle bir süre sohbet eden ve derslerinde başarılar dileyen İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Öğrencilere Başkanlığımızın çocuklara özel yayınlarından olan dergiler ile hediye takdiminde bulunarak, Nebevi metod ve değerler ekseninde iyilik, takva ve güzel ahlakla bezeli bir hayatı, ailelerimize ve çocuklarımıza bahşetmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederek, Mevlid-i Nebi Haftamızın nice hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum sözleri ile ziyaretlerini tamamladı.