30.05.2024

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun Yıl Sonu Etkinliğine Katıldı

İl Müftülüğümüze bağlı Vahdet Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursunda Yıl sonu kapanış programı düzenlendi.

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, SGK İl Müdürü Sayın İsmail Yıldırım, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ayhan Yalçın, Safranbolu Şehit Ömer Bilal Akpınar Anadolu İHL Müdürü Sayın Mustafa Pazarlıoğlu, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Abdülkerim Öztürk, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Din Görevlilerimiz, Velilerimiz ve sevimli öğrencilerimizin katıldığı program büyük bir beğeni ile izlendi.

Program, sevimli miniklerin dua, ilahi dinletisi ve gösterileri sonunda belge ve hediye takdimi ile sona erdi.