03.05.2024

Karabük'te 2024 Yılı Hac Yolcularının Bilgilendirme Eğitim Semineri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile Hac yolcularımızı, ömürlerinde bir defa yaşayacakları hac yolculuğuna hazırlamak, gerekli eğitim ve rehberliği sunmak, bu yolculuğu hayatlarında manevi bir milat haline dönüştürmek ve hac organizasyonlarımızda karşılaşılan problemleri en aza indirebilmek amacıyla İl Müftülüğümüzce 28-29 Nisan 2024 tarihlerinde Yenişehir Konferans Salonunda (Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi) Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerlerine Diyanet/Acenta tüm hacı adaylarımız katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu; Hac İbadetinin önemine vurgu yaptı.

İki gün süren seminer; İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Ekrem Akmanşen, Sayın Merve Yumlu, Sayın Ayhan Yalçın ve Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Alaattiin Tutkun'un sunumları ile sona erdi.