01.05.2024

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Kur'an Kurslarında yürütülen hizmetler kapsamında Müftülüğümüze bağlı Hilaltepe Kur'an Kursu ihtiyaç odaklı yetişkin sınıflarına ziyarette bulundu.

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Kur'an Kurslarında yürütülen hizmetler kapsamında  Müftülüğümüze bağlı  Hilaltepe Kur'an Kursu ihtiyaç odaklı yetişkin sınıflarına ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Müftümüz Sayın Aksu'ya, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu ve İl Murakıbımız Sayın Ertuğrul Mece eşlik etti.

Ziyaret kapsamında İl Müftümüz Sayın Aksu, kursiyerlerle hasbihal ederek, azim ve gayretleriyle eğitime devam eden, Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenen ögrencileri tebrik etti ve Kur'anın aydınlığında bir ömür temennisinde bulundu.

#KarabükİlMüftülüğü