02.05.2024

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Geneli Kur'an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri arasında "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenlendi.

Yarışma, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun komisyon başkanlığında, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü, İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı.

İl Müftümüz Ercan Aksu; yarışmaya katılan tüm Kur'an Kursu Öğreticileri ile Din Görevlilerini gösterdikleri emek ve gayretlerinden dolayı  tebrik ederek, İlimizi  temsil edecek olan yarışma birincilerine bölge finalinde üstün  başarılar diledi.