18.03.2024

Ortaokullar Arası Şiir Okuma Yarışması Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” ile “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik Şiir Okuma yarışması düzenlendi.

18 Mart 2024 Pazartesi günü İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ayhan Yalçın, Safranbolu İlçe Müftümüz Sayın Aydın Bostancı, Uzman Vaizimiz Sayın Fatma Tunç Yılmaz, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın Dursun Arslan ve Din Hizmetleri Uzmanımız Sayın Tevfik Köroğlu tarafından ödüllleri takdim edildi.

İl Müftülüğümüz olarak yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.