31.05.2023

"Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" 2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonu İl Bilgilendirme Toplantısı, İlimizde de düzenlendi

"Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş"

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş teması ile "2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Organizasyonu İl Bilgilendirme Toplantısı" İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, Şube Müdürleri, Kur'an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlilerinin katılımıyla, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü,  Karabük Kent Meydanı Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirildi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun açış konuşmalarının ardından, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Sayın  Abdurrahman Çetin'in sunumuyla devam etti.

Program sonunda; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Programa katkı ve değerli sunumlarından  dolayı, TDV Genel Müdür Yardımcısı  Sayın Abdurrahman Çetin'e teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

İl Müftümüz Ercan Aksu tarafından, 2023 Yılı Ramazan ayında Hatimle Teravih Namazı kıldıran Din Görevlilerimize teşekkür belgesi takdim edildi.

Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

#KurbanınıPaylaşKardeşinleYakınlaş
#KarabükİlMüftülüğü