21.07.2022

Karabük’te Yaz Kur'an Kursları Ziyaret Edildi

İl  Müftülüğümüze bağlı Yaz Kur'an Kurslarımıza, 21 Temmuz 2022 Perşembe günü, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ekrem Akmanşen, Safranbolu İlçe Müftümüz Sayın İsmail Temur, Şube Müdürlerimiz Sayın Erdal Oruçoğlu, Sayın Abdülkerim Öztürk, Murakıplarımız Sayın Mehmet Akif Sayılır ve Sayın Ertuğrul Mece tarafından ziyaretler gerçekleştirildi.

Öğreticilere rehberlik etmek, yaz Kur'an Kurslarına yönelik eksiklikleri yerinde tespit etmek - gidermek ve verimliliği ölçmek amacıyla yapılan ziyaretlerde personele bir dizi tavsiyelerde bulunuldu.

Yaz kurslarının sona ereceği 26 Ağustos tarihine kadar bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirten İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, çalışmalarından dolayı personele, öğreticilere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.