16.07.2022

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Münasebeti İle Valiliğimiz Koordinesinde Karabük Kent Meydanında Program Düzenlendi

Akşam namazının kılınması ile başlayan programa; Valimiz Sayın Fuat Gürel ve Eşi Sayın Özlem Aras Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cumhur Ünal ve Sayın Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Kurum Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, Emniyet ve Jandarma Personeli, Kardemir İşçileri, 15 Temmuz Şehitlerimiz Metin Arslan ve Barış Efe'nin aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program; Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Akşam Namazının Kent Meydanında kılınması, Protokol üyelerinin konuşmaları, Yatsı Namazının kılınması ve Valiliğimiz koordinesinde hazırlanan çeşitli etkinlikler ile program devam etti.

Din Görevlilerimizin okumuş olduğu sala ve İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun yapmış olduğu hatim duası ile program sona erdi.