15.07.2022

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Şehitleri Anma Programı

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü,

Şehitleri Anma Programı

İl Müftülüğümüze bağlı Beşbinevler Mescid-i Aksa Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve  Şehitleri Anma etkinliğinde bir araya geldi.

Programa İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, İl Vaizimiz Sayın Hatice Aydın, Din Hizmetleri UzmanımızSayın Turan Taştan, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Öğrencilerimiz ve Veliler katıldılar.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu  konuşmasında;   konunun önemine vurgu yaparak, "Milli ve Manevi Değerlerimize sahip çıkarak geleceğe taşıyacak olan Vatanına ve milletine sevdalı, bayrağına ve ezanına  bağlı, azim, sebat, inanç ve kararlılıkla çalışan, üreten  istikbalimiz olan sizlersiniz. Bu anlamlı programda başta siz sevgili gençlere ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle mukaddes değerler uğruna can veren 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum" dedi.

Programın devamında öğrencilerimizden coşku ve duygu dolu şiir dinletileri katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Program sonunda dualar edildi ve öğrencilere  ikramlarda bulunuldu.

#15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
#Unutmadık Unutturmayacağız