29.06.2022

İl Müftümüz Ercan Aksu Yaz Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Erdal Oruçoğlu ile birlikte, Köprübaşı Camii, Bahattin Gazi Vakfı Kur'an Kursu, Anadolu Camii, Aydınlıkevler Merkez Camii ve Aydınlıkevler Çebioğlu İmam-ı Azam Mescidinde faaliyet gösteren, Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

İl Müftümüz Ercan Aksu; “Çocuklarımız yeniden Camiler ile buluştu. Çocuklar bizim göz aydınlığımız, göz nurumuzdur. Geleceğimizin teminatıdır. Gelecek yarınlara bizleri çocuklarımız taşıyacak. Camiler sevgi merkezidir, kardeşlik yeridir, oyun alanlarıdır. Çocuklarımız Yaz Kuran Kurslarında Kur’an-ı Kerim-i, Dini bilgileri, Peygamberimizin hayatını, İslam’ın güzel ahlakını öğreniyorlar. " dedi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden İl Müftümüz Ercan Aksu, öğrenci ve öğreticilere başarı dileyerek ziyaretlerini tamamladı.