29.06.2022

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Geneli "Ezanı Güzel Okuma", "Etkili Hutbe Sunumu" ve "Hadis-i Şerif Ezberleme" yarışmaları düzenlendi

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Geneli  "Ezanı Güzel Okuma",  "Etkili Hutbe Sunumu" ve  "Hadis-i Şerif Ezberleme" yarışmaları düzenlendi.

Yarışma; İl Müftü Yardımcımız Sayın Mahmut Emin'in komisyon başkanlığında, 5000 Evler Merkez Camiinde yapıldı.

İl Müftü Yardımcımız Mahmut Emin; Yarışmaya katılan tüm Din Görevlilerini  gösterdikleri emek ve gayretlerinden dolayı  tebrik ederek, Bölge Finalinde İlimizi  temsil edecek olan yarışma birincilerine üstün başarılar diledi.

Yarışma sonunda, İl Müftü Yardımcımız Emin ve Komisyon üyeleri tarafından yarışmacılara hediye takdim edildi.

İl Geneli "Ezanı Güzel Okuma" Yarışma Birincisi

Adem Mesut