28.06.2022

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu katkılarıyla Koruyucu Aile Paneli düzenlendi.

30 Haziran Koruyucu Aile Günü münasebetiyle oturum başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Sn. Merve Yumlu'nun yaptığı panelde, Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Gelişimci Sn. Havva Hilal Coşkun "Nasıl Koruyucu Aile Olunur", İl Vaizimiz Sn. Hatice Aydın "Dini Referanslar Bağlamında Koruyucu Aile" konularında katılımcıları bilgilendirdikleri sunumların ardından, Koruyucu Ailemizin tecrübe paylaşımı ile  panel sona erdi.

İl Müftülüğümüz olarak katkı ve sunumlarından dolayı Değerli Panelistlere, Örnek Koruyucu Ailemize ve Kıymetli Katılımcılara şükranlarımızı sunarız.