24.10.2024

TDV KADIN KOLLARI’NDAN İL MÜFTÜSÜ ALİ ERHUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Müftü Yardımcısı Merve YUMLU riyasetinde Karabük Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Başkanı Mümine AKÇASU ve kadın kolları üyeleri, Cumhurbaşkanlığının 10.08.2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik İl Müftüsü iken Karabük İl Müftüsü olarak atanan Sayın Ali ERHUN’u makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Türkiye Diyanet Vakfının ve Camilerin toplum hayatındaki yeri üzerine sohbet gerçekleşti. Kadın Kolları Başkanı Mümine AKÇASU, "Camiler ve Vakıflar toplumsal dayanışmanın ve birliğin simgesidir." dedi.

İl Müftüsü Ali ERHUN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları'nın ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.