28.12.2023

2024/1. Dönem Manevi Danışman Görevlendirmeleri

Toplumun bütün kesimlerine din hizmeti sunan Başkanlığımız, toplumsal yapının önemli bir kesimini oluşturan gençlerin, milli ve manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla dini, sosyal, kültürel, eğitim vb. alanlarda sistemli ve kalıcı çalışmalar yürütmektedir.
Bu itibarla;
1- 25.02.2024-25.08.2024 tarihleri arasında; Diyanet Gençlik Merkezleri, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezleri, Belediye Gençlik Merkezleri, Türkiye Diyanet Vakfı yurtları ile Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunmak üzere, 2024 yılı 1. dönem manevi danışman görevlendirmeleri Başkanlık Olur'u ile yapılacaktır.
2- İlk defa görevlendirme başvuruları, müftülükler tarafından Ek-1 başvuru dilekçesi doldurulmak suretiyle alınacak olup, değerlendirme ve teklifler Ek-2 Bilgi Notu çerçevesinde gerçekleştirilecektir.
3- 15.01.2024 tarihi mesai bitimine kadar görevlendirme teklifleri il müftülüklerince Ek-3 örnek listeye uygun cem edilerek üst yazı ile Başkanlığımıza gönderilecektir.
4- Manevi danışman görevlendirmeleri DHYS kayıtları Başkanlığımızca yapılacağından, anılan tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.