20.05.2024

ESENTEPE 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUNUN YIL SONU PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Safranbolu İlçe Müftülüğümüz Esentepe 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun yıl sonu programı gerçekleştirildi.

Programa; Safranbolu İlçe Müftü Vekili ve Şube Müdürümüz Necmi Açıkgöz, Şube Müdürümüz Bilal Kayabaşı, Din Hizmetleri Uzmanlarımız Şenol Göker ile Cengiz Cüni, Din Görevlisi Hocalarımız, Kur'an Kursu Öğreticisi Hocalarımız, Minik Öğrencilerimiz ile velileri katıldı.

Programda konuşma yapan Müftü Vekili ve Şube Müdürümüz Necmi Açıkgöz Hocamız 4-6 yaş Kur'an Kurslarının çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerine büyük katkı sağladığından bahsederek, programı organize eden Kur'an Kursu Öğreticisi Hocalarımıza, minik öğrencilerimize, katılım sağlayan velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür etti.