09.05.2024

AİLE HAFTASI MÜNASEBETİYLE "SAVAŞ,GÖÇ ve AİLE" KONULU KONFERANS

Aile Haftası münasebetiyle Safranbolu Müftülüğümüz ve Safranbolu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun katkılarıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ ve Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Faruk GÖRGÜLÜ Hocalarımız tarafından Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Konferans Salonunda “Savaş, Göç ve Aile” konulu konferans verildi.

Programa; Safranbolu İlçe Müftü Vekili Şube Müdürümüz Necmi Açıkgöz, İlçe Vaizlerimiz, Müftülük Personelimiz, Din Görevlisi Hocalarımız, Kur’an Kursu Öğreticisi Hocalarımız, Görevlilerimizin Kıymetli Aileleri ve Safranbolu'lu Hemşehrilerimiz katıldı.

İstiklal Marşımızın Okunması, Merkez Camii görevlisi Recep Kızılabdullah Hocamızın Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Necmi Açıkgöz Hocamızın selamlama ve açılış konuşmaları ve Misafir Hocalarımızın konferans vermesinin ardından program sona erdi.

Katkı ve katılımlarından dolayı Kıymetli Misafir Hocalarımıza, Vaizlerimize, Müftülük Personelimize, Tüm Hocalarımız ile Kıymetli Ailelerine, Değerli Safranbolu’lu Hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.