05.10.2022

İlçe Müftülüğümüz tarafından 2022 Mevlidi Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ovacık Spor Kompleksinde Kahvaltı Programı düzenlendi.
İlçe Müftümüz, İlçe Protokolü,Din görevlileri ve Diyanet İşleri Başkanlığımızda çeşitli kademelerden emekli olmuş hocalarımızın katıldığı programda İlçe Müftümüz Ayhan YALÇIN takdim konuşması yaptı. Belediye Başkanı Yakup NARTER'in konuşmalarının ardından İlçemiz sakinlerinden Emekli Müftü Ramazan ÖKTEM tarafından tecrübe paylaşımında bulunuldu.
Kahvaltı sonrasında Müftü Şaban Şengül Camiinde Cami cemaatinden ve Din Görevlilerinden ahirete irtihal edenler için hatim programı icra edildi.