05.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası

İl Müftümüz Ercan Aksu, Ovacık'ta "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" Konulu Konferans Verdi
Ovacık İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" temalı konferans düzenlendi.
Ovacık Hasan Denli Kültür Evi Konferans Salonunda düzenlenen programa, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu konuşmacı olarak katıldı.
Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, İlahi Dinletisi, Ovacık İlçe Müftüsü Ayhan Yalçın'ın açılış konuşması ve İl Müftümüz Ercan Aksu'nun konferansı ile devam etti.
Ovacık İlçe Müftülüğü tarafından Ortaokul ve Liseler arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.
Konferansa; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Ovacık Belediye Başkanı Sayın Yakup Narter, Ovacık İlçe Müftüsü Sayın Ayhan Yalçın, Kurum Amirleri, Din Görevlileri, emekliye ayrılmış olan Din Görevlileri ve Vatandaşlar katıldı.