Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Karabük İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Karabük Güleç Sevgi Evlerinde uygulanan Değerler Eğitimi ve Yaz Kur'an Kursları kapanış programı Vali Yardımcısı Barboros BARAN, İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip SÖKMEN, din görevlileri, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Detay

KYK Yurtlarında kalan öğrenciler için Umre ödüllü bilgi yarışması yapıldı. Mevlidi Nebi Münasebetiyle İl Müftülüğü ve KYK İl Müdürlüğünün organizesiyle gerçekleştirilen yarışma
Detay

Karabük Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından eğitim-öğretimin etkinlik ve verimliliğini artırmaya yönelik faaliyetler kapsamında Kuran kurslarında eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik, "Ailenin Din ve Ahlak Eğitimindeki Rolü" ve "Mahremiyet" konulu seminerler düzenledi.
Detay

Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle Karabük İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Yücel Huzurevinde kalan yaşlılara yönelik
Detay

Karabük İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Mevlidi Nebi münasebetiyle 01.12.2017 Cuma günü güleç sevgi evlerinde kalan öğrencilere yönelik