13.01.2022

4-6 Yaş Kurslarımızda Kur'an-ı Kerime Geçme Heyecanı

İl Müftülüğümüze bağlı Haliliye Kur'an Kursumuzda Sevimli miniklere  Kur'an-ı Kerim'e geçme programı tertip edildi.

Programa, İl Müftümüzün Eşi Sayın Havva YILMAZTÜRK, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve YUMLU , Öğreticilerimiz ve Velilerimiz katıldı.

Çocuklarımızın  heyecanı ve mutluluğuna şahit olduğumuz törende , Kur'an-ı Kerim tilaveti, Şiir ve İlahi dinletisi büyük bir beğeni ile izlendi.

Bilgi, inanç, ahlâk ve değerler eğitiminin küçük yaşlardan itibaren başlamasının önemine vurgu yapan Müftü Yardımcımız göznuru yavrularımızın Kur'an ahlakı ile ahlaklanması niyazında bulunarak hayırlı nesiller yetişmesinde  emeği geçen Ailelerimize, Öğreticilerimize teşekkür etti.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ve hediye takdimi ile sona erdi.