24.10.2024

KARABÜK ÖĞRETMENEVİ’NDE GÜÇLÜ VİZYON PROFESYONEL LİDERLİK PROJESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Strateji Geliştirme Başkanlığına, “2024 Yılı Proje Başvuru Dönemi” içerisinde başvurusu yapılan ve 2 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen Ar-Ge ve Proje Yönetim Kurulu toplantısında uygulanmasına karar verilen 22 projeden birisi olan Karabük İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Tevfik KÖROĞLU’nun hazırlamış olduğu "Güçlü Vizyon Profesyonel Liderlik” Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karabük Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu toplantı salonunda gerçekleşen proje değerlendirmesine İl Müftüsü Ali ERHUN, Diyanet İşleri Uzmanı Sefa GÖKÇE, Din Hizmetleri Uzmanı Yasin GÜRBÜZ, Proje Sorumlusu Din Hizmetleri Uzmanı Tevfik KÖROĞLU ve projeye katılım sağlayan din görevlileri katıldı.

Verimli ve bereketli geçen bu projeye katılım sağlayan genç din görevlileri proje ile ilgili memnuniyet ve teşekkürlerini başta İl Müftüsü Ali ERHUN ve Proje Sorumlusu Tevfik KÖROĞLU’na sundular. Toplantı hoş sohbetler ve ilahiler eşliğinde devam etti. Hatıra fotoğrafı çekimi ile toplantı son buldu.