15.12.2022

Yenice Müftülüğü ADRB Koordinatörü Hacer Kurtucu ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz tarafından 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' ve 'Aile Seminerleri' kapsamında programlar icra edildi.

Yenice Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büro hizmetleri tanıtımı ve hanımlara yönelik "Kadına yönelik şiddetle mücadele" ve Aile seminerlerimizde bu hafta, İsmetpaşa Mahallesi Aşağıdüz Mah. Camii Kur'an Kursu'nda ve İsmetpaşa Mahallesi Çeltik Camii'nde, Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik koordinatörü Vaiz Hacer KURTUCU, Kur'an kursu öğreticileri Fatma TOPRAK ve Rukiye ÖZÜDOĞRU hocahanimlar tarafından hanımlara yönelik ADRB bürosu hizmetleri kapsamında tanıtım ve aile sohbetleri, soru cevaplı program gerçekleştirildi. Mahalle sâkini hanımefendiler programdan memnuniyetlerini dile getirip devamını istediler.