21.01.2022

VALİ YARDIMCIMIZ MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş ve Ihtiyaç Odaklı Kur'an Kurslarımıza, Vali Yardımcımız Sayın Ahmet Sami MERAM, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK ve İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve YUMLU   ziyaret gerçekleştirdi.

Eğitim öğretim hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Yardımcımız, Başkanlığımızın 4 -6 Yaş Kur'an Kurslarının geleceğimizin inşasında ahlaklı ve erdemli nesil yetişmesinde küçük yastan itibaren eğitime  başlamanın önemine değindi. Başkanlığımıza ve Müftülüğümüze bu önemli hizmetten dolayı  şükran ve memnuniyetini ifade etti.

Sevimli miniklerin ilgi ve beğeni ile izlenen programı, belge, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İl Müftülüğümüz olarak ziyaretlerinden dolayı Vali Yardımcımız Sayın Ahmet Sami MERAM'a şükranlarımızı sunarız.