18.01.2022

2022 Yılı Ocak Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

İl Müftülüğümüz tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantılarının 2022 Yılı ilk toplantısı, 18 Ocak Salı günü, 5000 Evler Mahallesi Merkez Camiin de  gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK'ün Başkanlığında, İl Müftü Yardımcımız Sayın Mahmut EMİN, Şube Müdürlerimiz ve Din Görevlilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda;
Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri, 2021 yılında yapılan hizmet ve faaliyetler değerlendirildi.
2022 yılında yapılacak olan ve yapılması planlanan hizmet ve faaliyetler ile İlimizde Din Hizmetleri ve Din  Eğitimi Hizmetlerinin daha etkili sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Toplantımızda ayrıca; İl Müftülüğümüz de Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü olarak göreve başlayan Erdal ORUÇOĞLU ile Murakıp olarak göreve başlayan Ertuğrul MECE personelle tanıştırıldı.
         İlimiz de 8 yıl İl Vaizliği görevi yaparak, İzmir İl Müftülüğüne İl Vaizi olarak naklen tayin olan İrfan BAYIN'a, İlimizde vermiş olduğu hizmetlerden dolayı, İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK tarafından plaket takdim edildi.