15.01.2022

İl Müftülüğümüz Tarafından Organize Edilen "Cumartesi Sabahı Namazda; Huzurda Buluşuyoruz" Temalı "Sabah Namazı Buluşma Programı" Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen "Cumartesi Sabahı Namazda; Huzurda Buluşuyoruz" temalı "Sabah Namazı Buluşma Programı" düzenlendi.

Programlarımız farklı mahalle ve Camilerimizde devam ediyor. Bu hafta da Aydınlıkevler Mahallesi Anadolu Camiinde, 15.01.2022 Cumartesi günü,  İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK'ün katılımlarıyla gerçekleştirilen programa, Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Program; Kur'an-ı Kerim tilaveti, İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK'ün Sohbeti, İlahi-Tesbihat, Dua ve İkram ile son buldu.

Programa katılımlarından dolayı Vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.