20.10.2021

İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK, Safranbolu İlçe Müftülüğü Ekim Ayı Mutad Aylık Personel Toplantısına Katıldı

İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK, Safranbolu İlçe Müftülüğü Ekim ayı mutad aylık personel toplantısına katıldı.

20.10.2021 tarihinde, Safranbolu ilçe Müftülüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Safranbolu İlçe Müftümüz Sayın İsmail TEMUR, Şube Müdürü Bilal KAYABAŞI, Personel Şefi Halil EROĞLU ve Din Görevlileri katıldı.

İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Din görevlilerine yönelik, “Peygamberimiz ve Vefa” konulu konferans verdi.

İlçe Müftüsü TEMUR, personel toplantısına katılımlarından dolayı, İl Müftüsü YILMAZTÜRK’e ve Din Görevlilerine teşekkür etti.