19.10.2021

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE, KARABÜK DEMİRÇELİK ANADOLU LİSESİNDE KONFERANS DÜZENLENDİ

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE KARABÜK DEMİRÇELİK ANADOLU LİSESİNDE KONFERANS DÜZENLENDİ

18.10.2021 tarihinde, Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle, İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, Karabük Demirçelik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik konferans düzenlendi.

Konferansa; İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Demirçelik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Ender KAN Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Sayın Abdulkerim ÖZTÜRK, Demirçelik Anadolu Lisesi Öretmenleri, bazı Din görevlilerimiz ve Öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an Tilaveti, İlahi dinletisi ve İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK’ün konuşmalarıyla devam etti.

Müftü YILMAZTÜRK, konferansın düzenlemesinde emeği geçen Demirçelik Anadolu Lisesi Müdürü Ender KAN beye, onun nezdinde tüm okul idaresine, Öğretmenlerine ve Müftülük Personelimize teşekkür etti.

Okul Müdürü KAN,  konferansa katılımlarından dolayı, Müftü YILMAZTÜRK’e memnuniyetlerini ifade ederek, konferansa katkı sağlayan Müftülük personeline teşekkürlerini ifade ettiler.