17.10.2021

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Dünyayı Teşriflerinin Yıl Dönümünde İl Müftülüğümüz Tarafından Mevlid Kandili Programı Düzenlendi

MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in dünyayı teşriflerinin yıl dönümünde İl Müftülüğümüz tarafından Mevlid Kandili programı düzenlendi.

17 Ekim 2021 tarihinde, Karabük Merkez Ulu Camiinde düzenlenen Mevlid Kandili programına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Mevlid Kandili Programında, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif, vaaz ve dua programı icra edildi.

Yapılan programda, kandil vaazı İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK tarafından verildi.

Konuşmasında “Peygamber Sevgisi” konusunu işleyen İl Müftüsü YILMAZTÜRK, Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin, insanlığın kurtuluşu için verdiği mücadelenin, herkes için bir örnek niteliğinde olduğunu belirterek, tüm Müslümanların Peygamber Efendimizi kendisine rehber ve örnek edinmesi gerektiğini ifade etti.

Program Müftü YILMAZTÜRK tarafından yapılan hatim duası ile sona erdi.

Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun.