20.08.2021

5000 Evler Mahallesi Merkez Camiin de Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi.

05 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Yaz Kurslarımız, 20 Ağustos 2021 tarihi itibariyle sona erdi. 5000 Evler Mahallesi Merkez Camiinde Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Sayın İlyas Yılmaztürk, İl Müftü Yardımcımız Mahmut Emin, Din Eğitimi Şube Müdürümüz Abdulkerim Öztürk, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve Din Görevlilerimiz katıldı.

Programda İl Müftümüz, Öğrencilerimize; Camilerimiz ve Kur'an Kurslarımız sizinle güzelleşti ve neşe doldu sözleriyle başladı. Altı hafta devam eden Kurslarımızda Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimi, Temel Dini Bilgileri, Sevgili Peygamberimizin örnek yaşantısını, Milli ve Manevi değerlerimizi öğrenerek dolu dolu bir yaz geçirdiğiniz için hepinizi tebrik ediyor ve bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum diyerek konuşmasına devam etti.

Program sonunda İl Müftümüz, erdemli, faziletli ve ahlaklı nesillerin yetişmesinde emeği geçen Velilerimize, Hocalarımıza teşekkür ederek, çocuklarımıza Başkanlığımız yayınlarından hediye etti.