04.02.2021

KARABÜK ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİ CAMİİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI

KARABÜK ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİ CAMİİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI.

Organize Sanayi Bölgesi Camii temel atma töreni Karabük Valisi Sayın Fuat GÜREL'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene Vali Sayın Fuat GÜREL'in yanı sıra Belediye Başkanı Sayın Rafet VERGİLİ, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sayın Mustafa ÇELENLİ, Kurum Amirleri, Hayırsever İş Adamları ve İşçiler katıldı.

Vali Gürel, törende yaptığı konuşmada, bölgenin en önemli sanayi kuruluşlarının yer aldığı bir organize sanayi bölgesine sahip olduğunu, Caminin önemli bir ihtiyacı gidereceğini belirterek, Caminin alt yapısının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek temel atma töreninin hayırlı olmasını diledi

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Çelenli, "Camimiz 10 dönüm arsa üzerinde, 575 metrekare oturma, 780 metrekare kullanım alanı olan normal şartlarda yaklaşık 1100 cemaat kapasiteli olacağını ve Caminin yapımında çok sayıda İş Adamının yardımda bulunduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK tarafından yapılan dua ile birlikte Caminin temeli atıldı.