17.12.2020

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE ‘’HAFIZLIK EĞİTİMİ AİLE SEMİNERLERİMİZ’’ BAŞLADI.

Covid 19 salgını ile mücadelenin muhtemel etkilerinin azaltılması noktasında alınan tedbirler kapsamında Başkanlığımızca Kur 'an Kurslarımızda uzaktan eğitim süreci devam etmektedir.

Pandemi döneminde Hafızlık yapan öğrencilerimizin imkanlar çerçevesinde uygun ev ortamında mevcut ezberlerini koruyabilmeleri Ögrenci-Ögretici-Veli işbirliği ve dayanışması ile etkili, verimli bir hafızlık süreci geçirmeleri noktasında Müftülügümüzce Hafızlık Eğitimi Aile Seminerleri planlanmıştır.

İlk semineri , İl Müftümüz Sayın İlyas Yılmaztürk, Hafızlık Eğitiminin Önemi, Muhafazası ve Velilerin Rolü konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Özgün örnekler ve faydalı bilgilerinden dolayı Sayın Hocamıza ve yoğun katılımlarından dolayı Değerli Velilerimize şükranlarımızı sunarız.