15.12.2020

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ YAZIYORUM/ÇİZİYORUM ETKİNLİĞİ ÖDÜL MERASİMİ

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ YAZIYORUM/ÇİZİYORUM ETKİNLİĞİ

ÖDÜL MERASİMİ

İl Müftülüğümüzce, Sosyal Hizmetler Kurumunda kalan çocuklarımıza, duygu, düşünce ve görsel yeteneklerini, manevî  değerlerle buluşturarak onların bilgi, inanç, güzel ahlak ile yetişmelerine katkı sunmak amacıyla, Başkanlığımızca planlanan Yazıyorum/Çiziyorum etkinliği yarışması düzenlendi. Resim, karikatür, şiir, öykü ve masal kategorilerinde yer alan eserlerde dereceye giren çocuklarımıza, İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK ödüllerini takdim etti.

Covid 19 tedbirleri dogrultusunda gerçekleşen ödül töreninde İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, İl Müftü Yardımcısı Merve YUMLU, öğretmenler ve çocuklar katıldı.

İl Müftümüz çocuklarımıza milli ve manevî değerlerle dolu ilim, irfan ve erdemli bir hayat temennisinde bulunarak üstün başarılar diledi.

Dinimizin inanç ve ahlaki değerleri ile çocuklarımızın gelişimlerine katkı sunan Eğitimcilerimize, İl Müftülüğümüze ve Başkanlığımıza şükranlarımızı sunarız.