30.05.2023

"En Güvenli Sığınağımız Aile"

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu katkılarıyla  "En Güvenli Sığınağımız Aile" temalı konferans düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda  düzenlenen program, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, İl Vaizlerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizin  yoğun bir katılımıyla  gerçekleşti.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program,  İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun açılış ve selamlama konuşmasının ardından, Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Abdulkadir Ilgaz'ın konferansı ile devam etti.

Sayın Ilgaz, Ailenin fert ve toplumsal olarak en güvenli sığınak olduğuna vurgu yaparak katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Program sonunda, İl Müftümüz Sayın Aksu, konuk olan Sayın Ilgaz'a Başkanlığımız özel yayınlarından  kitap seti takdim etti.

İl Müftülüğümüz olarak değerli sunumlarından dolayı Muhterem Hocamıza ve Kıymetli Katılımcılara şükranlarımızı sunarız.

#KarabükİlMüftülüğü
#AileveDiniRehberlikBürosu