05.12.2022

İl Müftümüz Ercan Aksu, Karabük Kız Yurdunda kalan Üniversite Öğrencileriyle "Gençlerle Hasbihal" programında biraraya geldi.

Programa; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Karabük Kız Yurdu Müdürü Sayın Ayşe Şekerci, Manevi Danışmanımız Sayın Fatma Tarlabaşı ve Öğrenciler katıldı.

İl Müftümüz Ercan Aksu sohbetinde, İslam dininin gençliğe verdiği değere vurgu yaparak, herbir gencimizin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Programa katılımlarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Karabük Kız Yurdu Müdürü Ayşe Şekerci, Manevi Danışmanımız Fatma Tarlabaşı ve Gençlerimiz, İl Müftümüz Ercan Aksu'ya teşekkürlerini ilettiler.