30.11.2022

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesi ile "Kadına Yönelik Siddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla, panel düzenlendi.

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesi ile "Kadına Yönelik Siddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla, "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması" paneli düzenlendi.

Düzenlenen panel; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Müftü Yardımcılarımız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Kıymet Boztaş, Sosyal Hizmet Müdürü Elif Ünsal, Psikolog Merve Yanık, Öğretmen Esra Yavuz, İl Vaizlerimiz, Din Görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin geniş katılımıyla gerçekleşti.

İl Müftülüğümüzce konferans salonunda düzenlenen panel, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun açılış konuşması ile başladı. Düzenlenen panelde Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Psikoloğu Merve Yanık "Şiddetsiz İletişim", İl Vaizi Ahmet Bulut "Aile İçi Şiddeti Önlemede Dini Referanslar" konulu sunumlar gerçekleştirdi.

Program hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Katkı ve sunumlarından dolayı Kıymetli panelistlere ve katılımlarından dolayı Muhterem Hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.

#KarabükAileveDiniRehberlik

#KarabükİlMüftülüğü