04.10.2022

İl Müftümüz Ercan Aksu, Eflani'de "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" Konulu Konferans Verdi

İl Müftümüz Ercan Aksu, Eflani'de "Peygamberimiz, Cami ve İrşat"

Konulu Konferans Verdi

Eflani İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" temalı konferans düzenlendi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu konuşmacı olarak katıldı.

Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Eflani İlçe Müftüsü Dr. Saim Güngör'ün açılış konuşması ve İl Müftümüz Ercan Aksu'nun konferansı ile devam etti.

Konferansa; Eflani Kaymakamı Sayın Büşra Güneş, Belediye Başkanı Sayın İbrahim Ertuğrul, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İlçe Müftüsü Sayın Dr. Saim Güngör, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Din Görevlileri ile Vatandaşlar katıldı.