01.10.2022

Sabah Namazı Buluşması ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Haftası" Açılış Programı Düzenlendi

Sabah Namazı Buluşması ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve

Mevlid-i Nebi Haftası" Açılış Programı Düzenlendi

1 Ekim 2022 Cumartesi günü 100. Yıl Mahallesi Pazaryeri Camiinde, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, İl Müftülüğümüz organizesinde 'Sabah Namazı Buluşması' düzenlendi.

Programa; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Mahmut Emin, Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Abdülkerim Öztürk, Din Görevlilerimiz ve Vatandaşlar katıldı.

Program; Din Görevlilerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, İlahi, tesbihat okunması ve İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun "Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu sohbeti ile devam etti.

Program; İl Müftü Yardımcımız Mahmut Emin'in yapmış olduğu dua ve ikram ile sona erdi.