27.06.2022

Yaz Kur'an Kurslarımız Sevinç, Heyecan ve Coşku Dolu Başladı

2022 Yılı Yaz Kur’an Kurslarının açılışı münasebetiyle, 27 Haziran 2022 Pazartesi günü, Yenişehir Çamlık Camiinde açılış programı düzenlendi.

Program; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Mahmut Emin, Sayın Merve Yumlu, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Erdal Oruçoğlu, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Din Görevlilerimiz, Öğrenciler ve Velilerin  yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Diyanet İsleri Başkanımız Prof.Dr.Ali Erbaş Hocamızın teşrifleriyle Manisa da gerçekleştirilen 2022 Yılı Yaz Kur'an Kurslarının  Açılışının Diyanet Tv ekranlarından Canlı izlenmesi ile   başlayan programımızda, daha sonra sevimli minik öğrencilerimizden dua ve sureler okunması  ve şiir dinletisi büyük bir beğeni ile izlendi.

Programın devamında  İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, " Dünya hayatının süsü olan emanetimiz olan çocuklarımızla Camii ve Kur'an Kurslarımız daha çok güzelleşti, çiçekler açtı. 8 hafta boyunca devam edecek kurslarımızda, Yüce Dinimizi severek öğreneceğiniz, etkinliklerle sosyal gelişiminize katkı sağlayacagınız, güzel ahlakla ve değerlerle dolu bir yaz dönemi geçireceğiniz için şimdiden hepinizi, Kıymetli Anne Babalarımızı  gönülden tebrik ediyor ve Yaz Kur'an Kurslarımızın hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

Program; hediye takdimi, ikramlar ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#Haydi Koş Gel Camiler Seninle Güzel