23.05.2022

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun Açılış Konuşmalarını Yaptığı, "Dijital Dünyada Aile Değerleri" Konulu Konferans Düzenlendi

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Organizesiyle, 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü Karabük Kent Meydanı Belediye Nikah Salonunda, KBÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sinan Yılmaz’ın sunumu ile “Dijital Dünyada Aile Değerleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansa; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, KBÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sayın Sinan Yılmaz, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Vaizlerimiz, Şube Müdürlerimiz, Din Görevlilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve Vatandaşlar katıldı.

Konferans; Kur'an-ı Kerim tilaveti, İl Müftümüz Ercan Aksu'nun açılış konuşmaları ve Prof. Dr. Sinan Yılmaz'ın “Dijital Dünyada Aile Değerleri” konulu konferansı ile devam etti.

Konferansın sonunda; İl Müftümüz Aksu, konferansa katkı ve sunumlarından  dolayı  Prof. Dr. Yılmaz’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

İl Müftülüğümüz olarak katılımlarından dolayı Sayın Prof. Dr. Sinan Yılmaz'a, Değerli Hocalarımıza ve Kıymetli Vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.