Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İl Müftülüğümüz tarafından, her hafta farklı Mahalle ve Camilerimizde "Cumartesi Sabahı Namazda; Huzurda Buluşuyoruz" temalı Sabah Namazı Buluşması, bu hafta da Esentepe Mahallesi Sağlık Camiinde gerçekleştirildi.
Detay

22 Ocak 2022 Cumartesi Cumartesi Sabahı Namazda; Huzurda Buluşuyoruz Esentepe Mahallesi Sağlık Camii
Detay

İl Müftülüğümüz tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantılarının 2022 Yılı ilk toplantısı, 18 Ocak Salı günü, 5000 Evler Mahallesi Merkez Camiin de gerçekleştirildi.
Detay

15 Ocak 2022 Cumartesi "Cumartesi Sabahı Namazda; Huzurda Buluşuyoruz" Aydınlıkevler Mahallesi Anadolu Camii
Detay

Karabük Valimiz Sayın Fuat GÜREL'in annesinin vefatı sebebi ile Manisa'ya giden İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Manisa İl Müftülüğü, Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler İlçe Müftülüğü ve Turgutlu İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.