19.08.2021

İNSAN HAKLARI EYLEM PLANI/TEMEL İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından İnsan Hakları Eğitimleri ile ilgili hazırlanan eğitim videoları kamu kurumlarının kullanımına açılmıştır.

"https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr" adresine e-devlet şifresi ile giriş yapılarak EĞİTİMLERİM menüsünde yer alan;

1- İnsan Hakları - 2 Bölüm

(Eğitim Görevlisi, Öğretmen, Vaiz, Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip, Müezzin Kayyım, CİMER Sorumluları)

2- İnsan Hakları Çerçevesinde Etik -1 Bölüm

3- İnsan Hakları ve Kamu Denetçiliği Kurumu Bağlamında İyi Yönetim İlkeleri -3 Bölüm

(İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüsü, Şube Müdürü, Şef, VHKİ. ve Memur)

4- İnsan Hakları Temelinde İş Yerinde Cinsiyet Eşitliği (1 Bölüm)

(İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüsü)

Eğitim videolarının 29.10.2021 tarihine kadar belirtilen personelin bireysel olarak bölümleri ile birlikte izlemeleri gerekmektedir.

Eğitimler izlendikten sonra Müftülüğümüzce sistem üzerinden rapor alınarak EHYS’ne işlenecektir.

Sisteme giriş yapamayan personel Müftülüğümüzle irtibata geçmeleri gerekmekte olup, Uzaktan Eğitim Kapısı Kullanım Kılavuzu ekte yer almaktadır.