03.11.2020

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE SAFRANBOLU MERKEZ CAMİİNDE SABAH NAMAZI BULUŞMASININ İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Merkez Camiinde Meşeliboğaz Hafızlık Kur'an Kursumuzun Çocuk Hafızları ve Çocuk Evleri Sitesinde ikamet eden Sevgili Çocuklarımızla Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirdik. Safranbolu Müftümüz Sayın İsmail TEMUR Sabah namazının ardından "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu sohbet edip, Necip Milletimizin huzur ve güvenliği uğrana canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin muazzez ruhlarına ithafen okunan Hatm-i Şeriflerin duasını yaptı.

Şube Müdürümüz Bilal KAYABAŞI, Din Hizmetleri Uzmanı Şenol GÖKER, Gençlik Koordinatörü Rahmi SÖZEN, Ramazan BAŞER , Merkez Cami Görevlileri Hasan KÖKDEN ve Adem MESUT Hocalarımıza, Müftülük Personelimize, Hafızlarımıza, Gençlerimize, emeği geçen ve programa katılan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.