06.10.2023

“Mevlid-i Nebî Haftası“ ve “Camiler ve Din Görevlileri Haftası“ münasebetiyle program düzenlendi

Eskipazar İlçe Müftülüğümüz tarafından, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Kaymakamımız Sayın Fatih GÜLNAR, İlçe Protokolü, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlarımız, Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticisi Hocalarımız ve Eskipazar'lı Hemşehrilerimizin katılımıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı konferans düzenlendi.

Eskipazar Gençlik Spor Salonunda düzenlenen programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Erdoğan Eken konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Müftümüz Celalettin TAŞDELEN'in açılış konuşması, Başmüfettiş Sayın Erdoğan Eken Hocamızın "Peygamberimiz , İman ve İstikamet" konulu konferansının ardından

Programımız hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.