09.06.2023

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızın 10. Yıl Coşkusu

Kur'an Kursunun Minik Öğrencileri İçin Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi.
Eskipazar Kaymakam V. Sayın Büşra GÜNEŞ, İlçemiz  Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencilerinin mezuniyet programına katıldı.
İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması, besmele rondu, slayt ve drama gösterileri ile ilahilerin okunmasının yanı sıra Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler,  yıl boyunca öğrendikleri bilgi, beceri ve yeteneklerini çeşitli etkinliklerle sergilediler.
Yürütülen çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Kaymakam Sayın Büşra GÜNEŞ, yaptığı açıklamada kurs hocalarını, öğrencileri ve aileleri tebrik ederek, çocukların öğrendiklerini daha da geliştirmeleri için ailelere büyük görev ve sorumluk düştüğünü belirtti.
Düzenlenen programa, Eskipazar Kaymakam V. Sayın Büşra GÜNEŞ, Belediye Başkanı Sayın Hüseyin DÖNMEZ, İlçe Müftüsü Sayın Celalettin TAŞDELEN, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler ve çocuklar katıldı.
Yoğun katılımın gerçekleştiği programın sonunda minik öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediye, ödül ve belge takdimi yapıldı