12.10.2020

İlçe Müftülüğümüzce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebeti ile emekli ve rahatsız olan personelimiz ziyaret edildi.

İlçe Müftülüğümüzce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”  münasebeti ile emekli ve rahatsız olan personelimiz ziyaret edildi.

Vefat eden Din Görevlilerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Bu yıl emekliye ayrılan görevlilerimize hediyeler verildi.

İlçe Müftümüz Celalettin TAŞDELEN, emekliye ayrılan görevlilerimize hitaben sizler kutsal bir görev olan din hizmetinin yanında sosyal hayatın da her safhasında önemli hizmetler üstlenmiş olarak görevlerinizi sürdürmektesiniz özellikle pandemi sürecinde bu açıkça ortaya konulmuştur. Bizim anlayışımızda emeklilik yoktur sizler her zaman milletin “Hocası” sınız  dedi. İlçe Müftümüz Celalettin TAŞDELEN, sağlık, afiyet ve huzurlu hayat temennisinde bulunarak Emekli Din Görevlilerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.